Over ons

Een dierenkliniek met als uitgangspunt goede, bereikbare diergeneeskundige zorg voor iedereen, met als visie dat verbetering van kennis en kunde in de toekomst nog betere kwaliteit van leven geeft. Zowel voor het dier als zijn verzorger.

Wij zijn in principe een katten- en konijnenpraktijk. Een uitzondering hierop maken we elke donderdag voor iedereen die gebruik kan maken van de ADAM-regeling vanwege gebrek aan financiƫle draagkracht. Vanzelfsprekend maken we ook een uitzondering bij een spoedprobleem.

Naast onderzoek en behandeling gaan wij graag in op uw vragen over de gezondheid en verzorging van uw dier, over het gedrag van uw dier, over mogelijkheden voor palliatieve zorg (ook tot op hogere leeftijd een zo goed mogelijke kwaliteit van leven) en meer.

Onze consulten en behandelingen gaan op afspraak. Ook bieden wij thuisvisites aan voor minder mobiele mensen en/of (angstige) dieren.

Bij een spoedsituatie is het fijn als we weten dat u er aan komt, dus ook dan graag even vooraf bellen.

Als u informatie wilt over bijvoorbeeld aandoeningen, voer, gedrag of behandelingen (zowel regulier als alternatief) kunt u ons tijdens de openingstijden altijd even bellen. We zijn u graag van dienst om het welzijn en de gezondheid van uw dier te bevorderen.

Wij heten u van harte welkom.
Nicky en Larissa (dierenartsen)
Isabella en Mo (paraveterinairen)

Openingstijden

Onze openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 09.30-20.00, vrijdag van 09.30-17.00

zaterdag van 11.00-15.00.

Op zondag zijn wij van 13.00 – 15.00 telefonisch bereikbaar voor spoed op bovenstaand mobiel telefoonnummer.

Buiten onze openingstijden is voor spoed bereikbaar het MCD, Amsterdam (020 7400600) of Hugo Verwijsklinieken, Zwanenburg (020 3080750).

Indien u tijdens onze openingstijden een spoedgeval hebt, bel ons dan eerst voordat u naar ons toekomt. Dan kunnen wij u het beste van dienst zijn.